Notícies
 Tornar
  • El Consell Directiu es reuneix per continuar treballant
  • Enllaços interès
  • Comparteix a les xarxes socials

El Consell Directiu es reuneix per continuar treballant

20.03.23

El Consell Directiu del MCECC es va reunir divendres, 17 de març, a la Fundació Pere Tarrés (carrer Numància, 149-151, Barcelona) per fer seguiment del Moviment.

Aquest òrgan de govern ha fet l'avaluació de la Nit dels Animadors de la Fe d'enguany a Montserrat: s'està estudiant la possibilitat de repetir, en el futur, el format que aquest any s'ha dut a terme per primera vegada i que ha resultat un èxit.

Durant la reunió també es va avaluar el darrer Consell de Responsables Territorials (CRT) celebrat a Balaguer, el qual va comptar amb un bon nivell d'assistència i alta participació. La valoració de la recent TrocaJove va ser generalment positiva, amb la detecció d'alguns aspectes a continuar treballant de cara a les pròximes trobades.

En aquesta línia, es va fer una revisió de les pròximes fites del Moviment, com ara els Cursos Residencials de Setmana Santa, el Campus MCECC d'estiu i la Trobada de Monitors i Monitores del 13 i 14 de maig.

El Consell, així mateix, va servir per treballar punts com ara els eixos d'inclusió i formació en el si del Moviment. Altrament, es van compartir els resultats de l'enquesta de satisfacció dels Centres i Clubs d'Esplai federats pel que fa al 2022, i es van comentar les modificacions en el Consell de l'Educació de Catalunya. Per últim, es van abordar les gestions necessàries de cara a les indicacions a anar seguint pel que fa al Pla Alfa.

#SomMoviment