Notícies
 Tornar
  • El CRT de març se celebra a Balaguer
  • Comparteix a les xarxes socials

El CRT de març se celebra a Balaguer

06.03.23

Dissabte 4 de marçBalaguer (Lleida) va acollir el Consell de Responsables Territorials (CRT), al qual van assistir Responsables Territorials, membres del Consell Directiu (CD) i membres, també, de l'Equip de Promoció. La trobada va començar cap a les 10.30 h.

L'ordre del dia va constar de la pregària inicial, i va seguir amb la revisió de l'AGO 2023, així com l'avaluació de la VII edició de la Nit dels Animadors de la Fe a Montserrat i una posada en comú pel que fa a la manca de la celebració dels recessos Ramon Serchs i Pren-te temps per falta de participació.

Seguidament, es van abordar les trobades d'enguany: es va parlar de la TrocaJove 2023 -que tindrà lloc el pròxim cap de setmana a Lleida- i també es va tractar la Trobada de Monitors i Monitores del cap de setmana del 13 i 14 de maig a Caldes de Montbui.

El CRT també va incloure, com a punt, el Pla d'Accions d'aquest any; es va presentar i treballar el contingut del document aprovat a la darrera Assemblea.

Durant el Consell, es van explicar, també, els projectes del Moviment que actualment estan en actiu: excursionisme -el qual celebrarà la primera reunió el dimarts 14 de març-, perspectiva de gènere i ràdio (el pòdcast Qui té la pinça?).

Per últim, es va parlar del pròxim CRT i es va donar espai a l'ítem de precs i preguntes.

#SomMoviment