Notícies
 Tornar
  • Documentació d'inici de curs i altres tràmits

Documentació d'inici de curs i altres tràmits

16.10.24

Documentació de Curs

Com cada inici de curs és important preprarar i presentar la Documentació Curs a través del Gesplai. Es tracta d'uns document imprescindible per a poder formar part del Moviment, optar a les beques i ajuts, votar a l'AGO i gaudir d'altres serveis que ofereix el MCECC. Al següent enllaç trobareu els passos a seguir per completar aquest tràmit, que el podeu fer fins el 23 d'octubre. 

Altres tràmits

Igualment, us recordem cinc passes imprescindibles a fer en el Gesplai:

01 - Revisar les dades dels monitors/es: és important mantenir la base de dades actualitzada per poder fer llistats útils, facilitar la comunicació i rebre correctament tots els recursos que s'envien. 

02 - Revisar l'adreça del Centre o Club d'Esplai: també s'ha de tenir en compte a quina seu s'envia la correspondència de l'Esplai. Ho podeu actualitzar a l'apartat de Manteniment de Centres > Seu > Enviar.

03 - Tancar el curs 2023/24: cal revisar i actualitzar les dades de les activitats del curs anterior, que són les que s'utilitzen per calcular l'assignació del Conveni Marc. 

04 - Generar les activitats: és important generar activitats del nou curs per poder assignar els monitors/es i els participants a cada activitat. 

05 - Alta de persones: cal donar d'alta els nous infants i mantenir actualitzades les dades de tots els participants. D'aquesta manera la gestió del centre serà més àgil. 

06 - Dades bancàries: és important revisar les dades bancàries. Cal que siguin les correctes i que no estiguin caducades.

⚠️ En cas d'utilitzar els formularis d'inscripció del Gesplai no caldrà introduir totes les dades de manera manual. 

💡 Ja disposeu de nous tutorials al Gesplai! Els trobareu a l'apartat Arxiu > MCECC >Tutorials.