Notícies
 Tornar
  • Últims dies del Campus MCECC d'inici de curs: formació per a nous responsables

Últims dies del Campus MCECC d'inici de curs: formació per a nous responsables

18.09.24

Últims dies per inscriure's a les formacions gratuïtes del Campus MCECC d'inici de curs, que fins al 30 d'octubre estan adreçades a monitors/es i responsables del Moviment online i presencialment.

Recomanem especialment la formació telemàtica per a nous responsables, de dimecres 30 d'octubre a les 20:30 h,  adreçada a tots/es els qui enguany assumiu aquesta tasca o els qui us voleu continuar formant en feines com la gestió dels els equips i les famílies dels centres.  

Formacions presencials

  • Gesplai

06/10 10.00h (Pau Camós i Maria Bosch) - Fundació Esplai Girona | Mare de Déu del Mont (C/ Antic Roca 38, 3r pis - Girona) Híbrida

16/10 19.00h (Maria Bosch, Mariona Aguilera i Aina Abad) - Fundació Pere Tarrés (C/Numància, 149 - Barcelona)

17/10 19.30h (Àngela Utrilla i Maria Bosch) - Fundació Verge Blanca (C/ Acadèmia, 17 - Lleida)

En el formulari d'inscripció, a l’apartat d’Observacions us demanem que indiqueu nivell de coneixença de l'eina per poder adaptar la formació.

  • Resolució de conflictes – Com resolem els conflictes a l’esplai? Què genera tensions? Què podem fer per millorar la convivència la cohesió?

05/10 16.00h - Casa de colònies Montsant (Vilaller)

  • Animació de la fe 

15/10 19.00h (Elna Busquets i Jael Martín) - Fundació Pere Tarrés (C/Numància, Barcelona)

 En el formulari d'inscripció, a l’apartat d’Observacions us demanem que indiqueu el nivell per poder adaptar la formació.

 

Formacions telemàtiques

  • Salut mental - Com abordem la salut mental a l'esplai? Què podem aportar des de l'esplai?

03/10 19.00h (Núria Miron)

  • Resolució de conflictes - Com resolem els conflictes a l’esplai? Què genera tensions? Què podem fer per millorar la convivència la cohesió?

 08/10 19.30h (Lorena Jiménez)

  • Premonis: Com ho fem? - Com té lloc el pas del grup de joves a formar part de l’equip de monitors i monitores? Quin acompanyament i formació fem amb els premonitors i premonitores de l’esplai? Què hem de tenir en compte i no podem oblidar?

09/10 19.30h (Marta Estellé)

  • Formació per a nous responsables - Com gestiono el centre? I l'equip de monitors què? Les famílies? Què vol dir realment ser el responsable?

30/10 20.30h (Laia Rubio i Anna Grau) 

Consideracions:

  • Per assistir a les formacions s'ha de pagar un import de 5 euros, que serà retornat en cas que la persona inscrita participi de la sessió un cop transcorregut tot el Campus MCECC. També es farà efectiu el retorn de l’import si s’avisa amb una antelació mínima de 2 dies abans de la formació la baixa o bé en cas d’absència per un motiu justificat i/o de força major.
  • Les inscripcions de cada formació es tancaran 48h abans del dia de la formació en qüestió.
  • Totes les formacions tindran una durada aproximada d'una hora i mitja, aproximadament.
  • Recordeu que si hi ha un volum important de monitors/es interessat en alguns d'aquest temes heu de parlar amb el vostre promotor/a o fer un correu a secretaria.mcecc@peretarres.org; així buscarem la manera de poder incorporar una nova formació segons l'interès de la vostra zona o territori.