Notícies
 Tornar
  • Relleu a la secretaria tècnica del MCECC

Relleu a la secretaria tècnica del MCECC

19.06.24

El Moviment inicia un procés de relleu de la figura de la secretaria tècnica. El procés neix de manera natural i després que la persona que ara ocupa la posició, Gabriel Amargós i Galera, se li hagin proposat nous reptes professionals. Per aquest motiu, obrim la convocatòria de la vacant de la secretaria tècnica del MCECC amb incorporació al setembre. 

Gabriel Amargós finalitza la seva etapa al Moviment després de 6 anys de servei als Centres i Clubs d'Esplai. Va començar l'any 2018 com a promotor de les zones 08, 09 i 16, posteriorment també va assumir la feina de coordinació de l'equip de promoció i, des de l'any 2022, ha exercit el càrrec de Secretari Tècnic del Moviment.

A continuació disposeu de l’oferta de treball. Haver format part d’un Centre d’Esplai, conèixer el Moviment i disposar d’experiència en la gestió econòmica i d’equips humans són alguns dels requisits rellevants que es valoraran.

En Gabriel Amargós finalitzarà la seva trajectòria al MCECC un cop incorporat el nou relleu i després d’un temps oportú de traspàs.

Podeu consultar els requisits i inscriure-us a l'oferta aquí.