Notícies
 Tornar
  • El Consell Directiu encara el final de curs
  • Comparteix a les xarxes socials

El Consell Directiu encara el final de curs

09.05.24

El Consell Directiu ha celebrat aquest diumenge 5 de maig la reunió mensual de seguiment del Moviment als locals del Centre d'Esplai Cra-crac (Badalona).

Inicialment, van revisar l'estructura i les inscripcions de la Jornada de Monitors/es d'enguany. Tot seguit, van treballar en l'enquesta de satisfacció anual que el Moviment fa arribar als Centres i Clubs d'Esplai. També, es va parlar dels nous canvis en les bases de les beques d'estiu 2024.

A la reunió, es va fer una valoració de com havia funcionat el Campus MCECC d'Estiu i van aportar noves propostes de millora de cara a l'any que ve.

Durant la reunió, s'ha fet un repàs a aquelles trobades institucionals on s'ha participat aquestes últimes setmanes: la participació en la taula d'emergència climàtica del CNJC, el treball amb diferents bisbats en matèria de Bon Tracte, la participació en el primer comitè consultiu de lleure educatiu, la presència en la Trobada de Minimonis del Territori Menorca o el treball iniciat amb la comissió de Justícia Global sobre l'antiracisme.

Els assistents a la reunió també van revisar el calendari d'aquest tancament de final de curs amb les diferents activitats Territorials, l'últim CRT del curs, etc.

Finalment, també s'ha abordat la situació actual d'alguns campaments o terrenys afectats per les restriccions de l’Agència Catalana de l’Aigua i la manca d’Informes per part de la mateixa. Rebreu informació en cas que els vostres terrenys es trobin en aquesta casuística.

#SomMoviment