Notícies
 Tornar
  • El CRT tanca el curs amb bona participació
  • Comparteix a les xarxes socials

El CRT tanca el curs amb bona participació

12.06.23

Dissabte 10 de juny, Vilanova i la Geltrú (Garraf) va acollir el darrer Consell de Responsables Territorials (CRT) del curs, al qual van assistir Responsables Territorials, membres del Consell Directiu (CD) i membres, també, de l'Equip de Promoció.

La trobada va començar cap a les 09.30 h i va comptar amb més d'una quarantena d'assistents.

L'ordre del dia va constar de la pregària inicial, i va seguir amb la revisió de la TrocaJove 2023, així com amb la posada en comú de possibles millores de cara al Campus MCECC d'Estiu -tenint en compte la manca de participació i assistència- i la Trobada de Monitors/es d'enguany, celebrada el darrer 13 i 14 de maig a Caldes de Montbui.

El CRT celebrat al Centre d'Esplai La Geltrú (Zona 16) va incloure, com a punt, el Pla d'Accions d'aquest any; es va presentar l'estat actual i es van repassar les accions empreses.

Així mateix, es van presentar els recursos, materials i continguts disponibles a l'apartat web del Moviment destinat a l'estiu, els quals estan al servei de les activitats que durant aquestes setmanes Centres i Clubs d'Esplai preparem per als pròxims mesos.

El darrer Consell de Responsables Territorials (CRT) va servir també per avaluar els CRT del curs -mitjançant un formulari i la dinàmica mar i muntanya-, amb una valoració majorment positiva, amb la vista posada en la bona assistència i participació, especialment, en els dos darrers.

Per últim, es van acomiadar les persones que durant els darrers anys han sigut Responsables Territorials de les respectives Zones i Territoris del Moviment i que, a Vilanova i la Geltrú, tanquen aquesta etapa. Gràcies per la gran tasca duta a terme! Posteriorment, es va compartir un dinar amb una vintena de persones, aproximadament.