Notícies
 Tornar
  • L'Esplai Xiroia al pòdcast “Qui té la pinça?”

L'Esplai Xiroia al pòdcast “Qui té la pinça?”

30.11.22

Qui té la pinça?, l'Esplai radiofònic del MCECC produït des del voluntariat, estrena ara el vuitè capítol mitjançant la plataforma Spotify i el web del Moviment.

En aquest episodi participa l'Esplai Xiroia, situat a Sants (Barcelona), de la Zona 01 i 06. Laia i Joaquín condueixen el programa, que compta amb la col·laboració de Juan, Adriana i el Francesc, qui representen l'Esplai Xiroia. El vuitè episodi de Qui té la pinça?  tracta els rols de poder.

El teu pòdcast, des de l’Esplai

Aquestes entregues de ràdio en diferit permeten, a més, conèixer com és el dia a dia de cada centre del MCECC. Què compartim, i en què ens diferenciem? Escoltant Qui té la pinça? podem donar resposta a aquestes preguntes. En cada entrega, diferents persones vinculades al Moviment acompanyen els convidats del capítol, així com el conegut Joc Badabadoc, personatge de les trobades i troques del MCECC.

Temàtiques universals

Com sabeu, la iniciativa Qui té la pinça? neix d'una acció del Pla d'Accions del 2021. Amb una periodicitat mensual aproximada, aquesta temporada el pòdcast aborda temes atemporals, com ara el paper dels exmonitors/es als centres d'Esplai, entre altres temàtiques.

  • Si t'agradaria formar part del projecte o saber-ne més, només et cal escriure un correu a secretaria.mcecc@peretarres.org

Podeu escoltar tots els programes a la pàgina del pòdcast.