Notícies
 Tornar
  • "Els infants prenen la paraula" a l'Estris 241

"Els infants prenen la paraula" a l'Estris 241

05.11.21

Participar és un terme molt ampli, ben definit dins de la societat adulta i completament oblidat en la infantil. Els adults sabem què volem, què està bé i malament, què necessitem i què no. Ho sabem tot o pensem que ho sabem. També què interessa als infants i què els convé.

Els esplais, però, tenim la missió de deixar-los ser protagonistes. I d'això en tracta l'Estris 241, que arribarà al llarg d'aquest desembre a les vostres cases. Reflexionem sobre la importància d'escoltar els seus interessos i que se sentin partícips d’allò que fan cada cap de setmana.

Però no tot acaba aquí. A l'entrevista descobrireu qui és l'Alex Sastre, Director General de Joventut. És a dir, el càrrec polític que se'n carrega de gestionar l'eduació en el lleure. A ell li hem preguntat per la gestió de les mesures preventives de la Covid-19 als esplais i sobre com preveu que serà aquest curs.

Al Manual, us expliquem què cal tenir en compte per fer una ruta. El nostre especialista i membre del Consell Directiu del MCECC, Pau Pujol, ens dona les claus per adaptar les exursions als nostres infants.

 

Nou premi!

L'APPEC ha concedit, aquest dimarts, el premi a la trajectòria de la revista, que enguany celebra 50 anys de vida. Durant tota aquesta etapa, l'Estris ha repartit centenars de milers d'exemplars entre els 242 números que s'han realitzat fins el moment. La gala Nit de Revistes en Català ha servit per commemorar, així, els 50 anys de l'Estris. El director de la revista, Xavi Nus, també president del MCECC, ha recollit el premi a l'aniga fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

Recorda que pots fer-nos arribar tots els teus comentaris a través de les xarxes socials @revistaestris.