Notícies
 Tornar
  • Primer CRT del curs
  • Comparteix a les xarxes socials

Primer CRT del curs

09.09.21

Els territoris i zones del Moviment ens activem. El divendres 17 i el dissabte 18 de setembre fem el primer Consell de Responsables Territorials (CRT) del curs 2021-22. Els membres del Consell Directiu, els i les Responsables Territorials, Consiliaris i Equip Tècnic del MCECC ens veurem a La Conreria per encarar l’inici del curs. 

Un CRT ple d'eines i recursos

La trobada començarà divendres a les 20h amb la rebuda a tots els participants. A les 21:45h, just després de sopar, es durà a terme la reunió del CRT. 

Es tractaran alguns punts del Pla d'acció i es parlarà del calendari, les trobades i el campus MCECC, entre d'altres. Com a gran novetat d'enguany, es pensaran accions per motivar els monitors i monitores a participar del 'Mulla't pel MCECC'. 

Dissabte al matí hi haurà la part formativa. Realitzarem tallers de Pedagogia, Secretaria i Tresoreria, els tres elements que mouen l'equip de responsables de cada zona i territori. Des del Moviement es proporcionarà tot d'eines i recursos per treure profit a cadascun dels tres càrrecs, així com materials per mantenir totes les zones i territoris actius. 

Renovació de la web

És important portar tot el marxandatge possible de la zona o territori, ja que actualitzarem les fotografies per la web. Com més varietat hi hagi, més idees noves podrem aconseguir per les nostres demarcacions. 

Com que la situació encara és complexa, en tot moment es tindran en compte i es respectaran totes les mesures sanitàries pertinents.