Notícies
 Tornar

L'Estiu SEGUR que és nostre: Materials i recursos per l'estiu 2021!

03.06.21

L'estiu passat no era gens fàcil i els monitors i monitores vau aconseguir tirar-lo endavant! Aquest any ho tornarem a fer! 

Ja fa setmanes que, heu rebut per correu postal un conjunt de materials i recursos per facilitar-vos la realització de les activitats d'estiu 2021. 

Aquests recursos i molts més queden recollits en una pàgina específica per a fer d'aquest, el millor dels estius. Hi trobareu el Resum dels Protocols i Mesures per a les activitats de lleure i les recomanacions específiques per a Campaments i Rutes o un 'checklist' (tant per Catalunya com per les Illes Balears) amb tot el que necessiteu tenir llest per a les vostres activitats. 

Entra i descobreix-los tots! 

visita la pàgina de materials i recursos per l'estiu 2021

El dimecres 19 de maig, el president del MCECC, Xavi Nus, va presentar els documents -entre ells, el protocol en relació amb la Covid-19- en un directe d'Instagram on també va contestar les vostres preguntes.

  • Si no el veu veure, podeu recuperar-lo aquí

Consulteu aquesta pàgina regularment, ja que es publicaran altres materials útils com una 'guia per l’abans, el durant i el després d'una activitat d'estiu' i es mantindran actualitzats els documents sobre protocols i mesures. 

Per a qualsevol pregunta, no dubteu a contactar amb l'equip de promoció, el Consell Directiu o escriure a secretaria.mcecc@peretarres.org.