Notícies
 Tornar

Preparats/es pel cap de setmana de la Trobada de Monitors i Monitores 2021?

12.03.21

Està a punt de finalitzar la primera fase de la Trobada de Monitors i Monitores 2021: aquesta nit, a les 22h., podreu fer l'últim repte telemàtic de la competició entre Centres i Clubs d'Esplai que heu anat fent des de dilluns (aquí teniu recopilats tots els reptes, juntament amb els recursos que hem anat publicant).

Les primeres dades de la Trobada de Monitors i Monitores 2021

  • Dilluns: Més de 460 participants en el primer repte! 
  • Dimarts: Pel segon repte, es van connectar 140 participants més que pel primer!
  • Dimecres: Durant la primera hora del tercer repte, vam superar les més de 600 partides jugades en el repte de dimarts! 
  • Dijous:Superem tots els rècords amb més de 1.100 participants en aquest repte
  • De moment, la classificació queda de la següent manera: el primer classificat és el Club d'Esplai El Cau; el segon, el Centre d'Esplai Cremallera i el tercer, l'Agrupació Montsianell d'Amposta, seguit pel Moviment d'Infants i Joves Santa Engràcia i -per últim- el Centre d'Esplai Punt i Seguit. 

Moltíssimes gràcies a tots i totes per participar i estigueu atents/es a aquest cap de setmana per saber qui guanyarà finalment la competició. Encara no hi ha res decidit!  

A continuació, us expliquem - a més- com es desenvoluparan la resta de moments previstos per aquests pròxims dos dies:  

Dissabte 13 de març

Al matí, a través de les xarxes socials, llençarem un repte final per treballar al mateix temps totes les emocions que hem anat treballant durant la setmana. Es tracta d'una activitat que haureu de realitzar amb la resta del vostre equip de monitors i monitores i podreu dur-la a terme en el moment del dia que vulgueu per tal que no interfereixi en la vostra activitat d’esplai. Si compliu les mesures de seguretat vigents, podeu reunir-vos presencialment per a fer-la, però si no us és possible, també us podeu connectar per videoconferència.  

Diumenge 14 de març

  • De 10h. a 13h., tindrà lloc l’espai formatiu de la Trobada amb les formacions a les quals us hàgiu inscrit. 
  • En acabar, de 13h a 13:30h, farem la cloenda, amb el comiat de la comissió organitzadora, el parlament del president del MCECC, Xavi Nus, i la presentació del Centre o Club d’Esplai guanyador de la competició de reptes que hem realitzat. 

 Us ho perdreu? Sigui com sigui, ens veiem aquest cap de setmana!