Notícies
 Tornar
  • Últims dies per inscriure-us a la TrocaJove 2021!

Últims dies per inscriure-us a la TrocaJove 2021!

29.04.21

Un any més, ja tenim aquí la TrocaJove, la trobada d’adolescents i joves del MCECC que celebrarem en format semipresencial el pròxim 15 de maig!

L’edició d’enguany serà excepcional, ja que -degut a la situació sanitària actual- hem hagut de reinventar-nos i innovar. Així, adolescents, joves i monitors i monitores us trobareu presencialment als vostres centres i clubs d’esplai per seguir les motivacions del centre d’interès i les diferents activitats proposades de manera telemàtica. Sota el lema 'NaturalmentTu!', recuperem l’autoestima com a eix de la trobada, impulsant un espai per reflexionar sobre com som i què mostrem als altres. 

Així, els grups d’adolescents i joves, acompanyats pels seus monitors i monitores (que sereu responsables de dinamitzar els diferents moments i activitats a partir de les indicacions que rebreu), podran connectar-se a 'NaturalmentTu!', un concurs televisiu amb activitats, connexions en directe i un munt de sorpreses. A continuació, el presentador més famós de Catalunya us presenta el Centre d'Interès de la TrocaJove 2021: 

Així, des de les 9.30h. fins a les 19.30h, podreu connectar-vos a través de Zoom per seguir el concurs, compartir l’experiència amb la resta de Centres i Clubs d'Esplai, comentar tot allò que va succeint, resoldre dubtes, prendre decisions que marquin el rumb del programa... I molt més! No és un dia d'esplai telemàtic, és un dia d'esplai amb activitats presencials connectant el Moviment! 

NOVETAT!: Vota qui vols que participi a NaturalmentTu!  

Al llarg d'aquest divendres 30 d'abril (de 10h. a 23:59h), us animem a votar quins voleu que siguin els personatges que participin al programa NaturalmentTu!, el pròxim 15 de maig. 

A través del compte d'@esplaismcecc a Instagram, podreu decidir els finalistes entre els candidats que es van presentar al càsting del programa. 'NaturalmentTu!' està a les vostres mans! 

I, si no veu veure com va anar la primera fase del càsting per 'NaturalmentTu!', podeu fer una ullada a aquest vídeo. 

Xerrades

Com sempre, també hi haurà un moment dedicat a diferents xerrades (prèviament enregistrades i que podreu descarregar si no teniu una bona connexió a internet) per conèixer experiències de vida en les quals l’autoestima ha esdevingut un element important, o relats de persones que acompanyen col·lectius on el treball de l’autoestima és clau

Inscripcions

Les inscripcions estaran obertes fins aquest dilluns 3 de maig i les podeu fer a través d'aquest enllaç, on teniu tota la resta d'informació sobre la TrocaJove 2021 (horaris, etc.). Donades les característiques que fan única la TrocaJove d’enguany, és gratuïta. 

Estigueu atents a les xarxes socials del Moviment i al correu electrònic, ja que durant les setmanes prèvies a la TrocaJove anireu rebent tota la informació i materials necessaris per participar-hi. Us esperem el 15 de maig a l’altra banda de la pantalla per gaudir d’un dia intens de lleure carregat d’activitats!