Notícies
 Tornar
  • Inscriviu-vos a l'AGO 2021: la primera gran data del calendari del MCECC!

Inscriviu-vos a l'AGO 2021: la primera gran data del calendari del MCECC!

30.12.20

Ja queda poc perquè arribi la primera gran data del calendari del MCECC pel 2021: l'Assemblea General Ordinària (AGO). 

Com sabeu, ja està tot en marxa i se celebrarà -tal com està previst al calendari general del Moviment- el proper dissabte 30 de gener de 2021 (9.30h - 14.30 h), en format telemàtic (per primera vegada, degut a la situació sanitària actual). L’Assemblea és el màxim òrgan de decisió del nostre Moviment i, per això, us instem a participar-hi i us recordem que, cinc dies abans, us farem arribar el retorn de les esmenes i dubtes que ja ens heu fet arribar. 

Jornada de responsables

D’altra banda, i com és tradicional, la nit anterior a l’AGO (22h - 23h) realitzarem la 'Jornada de responsables', que enguany consistirà en una formació en línia sobre la resiliència de la mà de l'Eduard Sala, responsable d'Acció Social de Càritas diocesana de Barcelona. Aquesta jornada va adreçada a les persones o equips responsables dels centres d’esplai del Moviment i a aquells/es monitors/es que tenen algun càrrec dins del centre (responsables pedagògics, consiliaris,etc.).

Inscripcions

Per a la realització d’aquesta assemblea i de la jornada de responsables cal que realitzeu la vostra inscripció a través del formulari habilitat, tant si participareu només a l’assemblea, com si participareu a l’assemblea i a la jornada de responsables o només a la jornada de responsables. Us podeu inscriu-re fins al 25 de gener!

Altres informacions importants

Recordeu que, per poder exercir el dret a vot a l’Assemblea, s’ha d’haver lliurat la documentació de curs. 

A més, cal que estigueu atents i atentes al correu electrònic amb el qual us hàgiu inscrit a l'AGO, ja que -a inicis de la propera setmana- us enviarem un correu amb les darreres indicacions prèvies per a participar.