Notícies
 Tornar
  • Bon Nadal i feliç 2021!
  • Comparteix a les xarxes socials

Bon Nadal i feliç 2021!

16.12.20

En el darrer butlletí de l’any, no volem deixar passar l’oportunitat de desitjar-vos un molt Bon Nadal i un Feliç Any Nou! Aquest 2020, hem viscut un any excepcional (durant el qual ens hem hagut d'adaptar a la situació generada per la covid-19) però que no ha estat capaç d'aturar la vostra tasca de dedicació als infants i joves i per la qual esperem haver-vos acompanyat de la millor manera possible. 

Des del Moviment, us agraïm (més que mai!) la vostra dedicació aquest 2020 i desitgem que el 2021 aconseguim junts els propòsits que ens fixem. Moltes gràcies per la tasca que dueu a terme cap de setmana rere cap de setmana als vostres centres d’esplai (també de manera telemàtica, quan ha calgut) i que l’esperit de Nadal us acompanyi durant tot el curs. Un curs que esperem amb especial il·lusió ja que -sigui en el format que sigui- tornarem a viure formacions, reunions de zona i territori, CRT... I també dates clau com l'AGO, la TrocaJove i la Trobada de monitors i monitores! De fet, us recomanem estar atentes i atents perquè properament enviarem la convocatòria amb tota la informació per l’Assemblea General Ordinària, que se celebrarà el 30 de gener. 

Que aquests dies els pugueu gaudir amb les persones que us estimeu i us estimen i, si feu activitats (siguin com siguin), que transmeteu l’entusiasme, la màgia i l’alegria que ens acompanyen aquestes dates. Construïm fent xarxa per fer avançar el Moviment. De part del Consell Directiu i de l’Equip Tècnic del MCECC, molt Bon Nadal!