Notícies
 Tornar
  • Monitors i monitores, és el vostre dia!
  • Comparteix a les xarxes socials

Monitors i monitores, és el vostre dia!

04.12.20

El 1985, l'Assemblea General de les Nacions Unides va acordar que el 5 de desembre se celebrés mundialment el Dia Internacional del Voluntariat, per tal de contribuir i sensibilitzar al públic de tot el món sobre el voluntariat des de totes les seves vessants.

Amb la commemoració d'aquest dia, l'Assemblea General de les Nacions Unides invita a impulsar aquesta diada per reconèixer persones i entitats que de forma lliure i solidària tiren endavant projectes en benefici de les persones i la societat. Per això, des del Moviment, volem agrair la tasca que feu els monitors i monitores de lleure en aquest sentit. 

El MCECC és un moviment participatiu que funciona gràcies a tots i totes vosaltres! Us recordem que podeu participar a la vostra Zona o Territori, on us trobareu amb els companys i companyes dels centres d’esplai més propers a vosaltres. També podeu participar als Àmbits, d’entre els que podreu escollir el que més interès us susciti. A més, comptem amb vosaltres per participar i organitzar les activitats que es realitzen cada curs, entre elles la TrocaJove o la Jornada de Monitors i Monitores, formant part de les comissions organitzadores! I per últim, podeu proposar vosaltres mateixos un espai de participació generant un Projecte amb el qual trobar-vos amb altres persones amb les quals compartiu algun interès comú.

D'altra banda, us recordem que podeu consultar l'Estris 226, sobre 'La força del voluntariat' i l'especial 'Parlem del Voluntariat' al portal estris.cat, amb un seguit d'articles d'experts i expertes sobre la temàtica. Us recomanem també llegir aquest article d'opinió del Director de la Fundació Joan Salvador Gavina, Jordi Balot. 

També podeu trobar pregàries per reflexionar sobre la temàtica filtrant per 'pregàries' en aquest enllaç de recursos