Notícies
 Tornar
  • Segona edició del concurs InnovAct!

Segona edició del concurs InnovAct!

25.09.20

Teniu activitats innovadores al vostre centre d’esplai? Participeu en la segona edició del concurs InnovAct, pensat per premiar activitats que introdueixin novetats en dinàmiques, tallers, etc.

Us podeu presentar fins al 15 de desembre i teniu tota la informació (bases del concurs, formulari d'inscripció...) per a fer-ho en aquest enllaç

I és que, després de l’èxit de l’any passat (quan es va engegar seguint l’EC2 del Pla d’Accions), des del Moviment volem seguir apostant per aquest concurs amb l’objectiu d’afavorir la innovació en les activitats d’esplai. Per això busquem les activitats més innovadores que esteu fent els centres i clubs d’esplai del MCECC!

Aquestes activitats hauran de ser innovadores en algun d’aquest aspecteel desig de millora educativa i expectativa en els objectius proposatsl’originalitat de l’activitat, la millora de l’autonomia i llibertat de decisió dels i les participants de l’activitat, la millora en el tracte i respecte als infants/joves o la innovació en altres elements educatius com l’organitzacióels espaisles activitatsels materials o procés de documentacióCada centre o club d’esplai podrà enviar un màxim de 3 activitats. 

El veredicte del jurat es donarà a conèixer a l’Assemblea General Ordinària del 2021. Els premis són: un Scape Room per valor de 150€ bescanviable per un val del mateix import a l’Abacus; una sessió formativa per l’equip educatiu del centre o un àpat en una casa de colònies per valor de 100€ (depenent la posició en la que es quedi al concurs).