Notícies
 Tornar
  • Convocat el primer CRT del Curs pel 18 i 19 de setembre

Convocat el primer CRT del Curs pel 18 i 19 de setembre

10.09.20

El primer Consell de Responsables Territorials (CRT) d’aquest curs tindrà lloc els dies divendres 18 i dissabte 19 de setembre a la casa de colònies la Conreria. 

La data límit per apuntar-se és el dia 14 de setembre.

Se celebrarà el divendres a les 21.45h i estan convocats els i les Responsables Territorials, el Consell Directiu, Consiliaris de Zona i Territori i l’Equip de Promotors i promotores del MCECC. El dissabte gaudirem d’un matí de formacions (cal que totes les persones que realitzeu les formacions de Secretaria i Tresoreria porteu un ordinador portàtil per poder seguir-les).

És clau ser conscients de la importància de participar en la totalitat de la trobada, és a dir, des de l'inici fins al final. A dia d’avui, es manté la presencialitat de la trobada, en cas que hi hagués alguna nova restricció us informaríem sobre els possibles canvis. De la mateixa manera, si algú de vosaltres té algun inconvenient (persona de risc, confinament del seu territori...) que ho faci saber a través del correu electrònic cr.mcecc@peretarres.org i ho gestionarem. En tot moment seguirem les mesures de protecció i prevenció (ús de mascareta, distància, rentat de mans, etc.). 

Com a mesura de prevenció, l’horari d’arribada a La Conreria s’allargarà durant mitja hora per evitar aglomeracions de persones. D’aquesta manera, serà des de les 19:45h fins les 20:15h. Podeu anar arribant de manera esglaonada i un cop allà esperar fora de l’edifici les indicacions corresponents per accedir i acreditar-se. En el moment d’accedir a l’edifici us prendrem la temperatura i s’hauran de mantenir uns grups estables: les persones que dormiu juntes haureu de compartir tots els àpats. A més, degut a la situació del moment, us demanaríem que tothom portés el seu propi material de treball (bolígrafs, estoig, llibreta...).

Recordeu, per últim, que tots els àpats estan inclosos (sopar, esmorzar i dinar de dissabte), no cal que porteu res de menjar. De la mateixa manera, degut a la situació sanitària, cal evitar els ressopons. És important que porteu cantimplora, les fonts de l’edifici es trobaran tancades.

I no oblideu venir amb tant de marxandatge del vostre territori com us sigui possible, en aquest CRT aprofitarem per actualitzar les fotografies de la web del Moviment! Si es produeixen canvis dins dels vostres equips de responsables territorials, tampoc oblideu comunicar a les noves persones la convocatòria d’aquest CRT.

Què cal haver preparat per a aquesta reunió?

  • Distribució de càrrecs de l’equip de responsables: cal tenir distribuïts els 3 càrrecs de responsabilitat, ja que les formacions es faran de manera paral·lela.
  • Formacions: per a la part formativa, us demanem que porteu anotats els vostres dubtes, preguntes i qüestions que vulgueu resoldre per al desenvolupament de la vostra tasca.
  • D'altra banda, a més, també podeu aprofitar per portar i entregar la documentació de curs del vostre centre d’esplai. 

Què tenir en compte per a després de la reunió i per a properes reunions?

  • Primera reunió territorial: caldrà que convoqueu la primera reunió territorial amb els vostres centres d’esplai. Recordeu que en ser la primera és important que convoqueu als responsables de centre.