Notícies
 Tornar

Opineu sobre el Moviment en aquesta enquesta de satisfacció!

07.05.20

Centres i Clubs d'Esplai, la vostra opinió és clau per al MCECC! Necessitem conèixer les vostres valoracions generals per tal de millorar any rere any!

Com sabeu, l’avaluació és un dels aspectes més importants en qualsevol projecte o iniciativa. Per això, us proposem que participeu en aquesta enquesta de satisfacció que pretén mesurar la vostra satisfacció amb el Moviment

El MCECC disposa d'un sistema de qualitat, certificat amb la norma ISO, que vol ajudar a la millora de les accions, serveis i iniciatives que realitzem. Us volem preguntar sobre els nostres serveis, sobre la nostra atenció personalitzada i l’acompanyament que rebeu dels nostres equips, sobre el sentiment de pertinença a la federació o sobre els processos participatius que iniciem des del MCECC per tal de corregir errors i plantejar-vos noves accions i propostes que s’ajustin a les vostres demandes. 

És important recollir les opinions de tots els centres i clubs federats i, per això, ens agradaria que poguéssiu respondre aquesta enquesta durant els propers dies. No us durà gaire temps, menys de 10 minuts. 

L'enquesta va adreçada al conjunt del centre o club d’esplai, per tant, responeu-la tenint en compte aquesta perspectiva. Si en teniu ocasió, feu-ho conjuntament amb les persones que ocupeu la coordinació o les tasques de responsables. 

Esperem les vostres opinions per seguir avançant i us agraïm, ja per avançat, la vostra atenció.

Altres enquestes que us proposem

D'altra banda, l’Àmbit Pedagògic del MCECC ha preparat un qüestionari per conèixer la realitat de tots els centres pel que fa a la pedagogia del curs d'Esplai. L’objectiu és recollir dades i recursos que esdevindran les bases per elaborar materials útils pels centres d’esplai i conèixer com treballeu la pedagogia durant el curs.  

A més, també us apropem una altra enquesta. Des de la FIMCAP (Federació Internacional de Moviments Juvenils Parroquials Catòlics) estan treballant amb l'objectiu de contribuir en la tasca de sensibilització i incidència política davant les institucions europees en relació amb l'emergència climàtica. És per això que, des de Generation Climate Europe, plataforma que s'encarrega d'aplegar els diferents moviments juvenils europeus en qüestió climàtica, s'ha llençat una enquesta per conèixer de primera mà les inquietuds, idees, propostes i opinions d'experts i joves dels diferents moviments de lleure europeus a fi de poder traslladar una imatge més fidedigna als representants que participaran d'aquestes trobades en el nostre nom.