Notícies
 Tornar

Estris.cat publica un recull d’articles sobre l’ús de les xarxes socials i els mòbils als centres d’esplai

05.03.20

A la darrera Assemblea General Ordinària es va demanar, per part dels responsables d’un centre d’esplai, poder disposar d’alguna guia o document que ajudés els monitors i monitores en la tasca comunicativa i de gestió de les xarxes socials.

El portal de notícies, recursos i articles Estris.cat ha realitzat un recull de textos d’experts i expertes que us poden ajudar a cobrir aquesta necessitat. En concret, són els articles següents:

Aprofitem l’ocasió per fer-vos saber que en el mateix portal trobareu diversos Especials -reculls d’articles d’una mateixa temàtica- que us ajudaran en la vostra pràctica educativa. De fet, fins i tot us podríeu animar a preparar una formació per a monitors i monitores a partir dels diversos texts i articles publicats.

Estris.cat ha publicat una trentena d’especials sobre: educar en hàbits saludables, moviments migratoris, expressió artística i musical, educació emocional al lleure, preparació del curs d’esplai, lleure i famílies, inclusió, assetjament i bullying, trastorns alimentaris, igualtat de gènere, ser responsable de l’entitat, excursionisme, sostenibilitat i consum responsable, educació mediàtica, preparació de l’activitat d’estiu i vetllades, adolescents, animació a la lectura, voluntariat, relació amb entitats d’educació formal, valors, drets dels infants i participació.