Notícies
 Tornar
  • Nous càrrecs dins el Consell Directiu

Nous càrrecs dins el Consell Directiu

06.02.20

El passat 1 de febrer, es va celebrar l’Assemblea General Ordinària (AGO) del MCECC a l’Auditori del Tívoli d’El Vendell. Un cop acabada, com és habitual, el Consell Directiu del Moviment es va reunir; enguany als locals parroquials d’El Vendrell.

Durant la reunió, es va presentar i fer l’acollida a les noves persones que han entrat a formar part del Consell Directiu després de ser escollides en votació a l’assemblea: l'Elisabet Coll (Territori Barcelona), la Queralt Campàs (Territori Terrassa) i en Christiano Vargas (Territori Barcelona). A més, se’ls va explicar el funcionament del Consell Directiu i es va fer un repàs al calendari de les properes reunions i les tasques a realitzar.

El Consell Directiu també va dedicar un temps a fer una valoració de l’AGO, coincidint en una visió molt positiva i, sobretot, d’agraïment per l’alta participació dels centres d’esplai durant el desenvolupament de l’assemblea i el bon funcionament d’aquesta.

Per últim, es va escollir en Joan Morte com a vicepresident i en Jaume Grau com a administrador i es van asignar els nous referents territorials i de zona. També es va convidar a les noves incorporacions a assumir diferents responsabilitats en el sí d’aquest òrgan.