Notícies
 Tornar
  • La llitera, un espai web per compartir experiències viscudes a les cases de colònies!

La llitera, un espai web per compartir experiències viscudes a les cases de colònies!

04.09.20

Quines aventures nocturnes ens han donat les lliteres de les cases de colònies!

"Em demano a dalt! Jo em demano a baix!" Quants cops hem sentit això dels nostres infants, el primer dia de colònies o en una excursió? Quantes aventures, històries i activitats hem viscut a les cases de colònies del nostre territori?

N’hem vist de tots colors: amb piscina, amb uns exteriors al·lucinants, amb alguna gotera, amb menjadors immensos, amb dutxes ben petites... Què et semblaria poder compartir experiències i dir la teva en un espai virtual i que a més a més poguessis veure ressenyes i recomanacions d’altres educadors i educadores de lleure abans de triar una casa de colònies?

Ara pots dir la teva a través de La llitera! Un espai virtual, obert i cooperatiu que vol recollir experiències viscudes en cases de colònies i albergs en el marc d’activitats realitzades pels centres d’esplai i agrupaments escolta. Podràs proposar excursions, aconsellar activitats, recomanar indrets de l’entorn, comentar l’estat de les instal·lacions o el servei que ofereixen...

Consulta la normativa i explora la llitera! Fem créixer aquesta fantàstica eina que beneficiarà a totes aquelles persones que ens dediquem al lleure!