Notícies
 Tornar
  • Premonis, com ho fem?

Premonis, com ho fem?

06.09.19

Sabem com gestionar el pas d’infant a moni? El vostre centre té bones pràctiques? Us agradaria conèixer altres opcions? Vine a la jornada: Premonis, com ho fem? d'aquest diumenge! Inscriu-te!

El pas d’infant a moni és una etapa important a nivell personal però també com a centre d’esplai. I aquí hi té un paper clau els i les referents dels premonis del vostre centre i l’acompanyament que en facin. Per això, l’àmbit pedagògic del Moviment ha organitzat la jornada: Premonis, com ho fem? seguint l’acció EC1 del pla d’accions de 2019.

Sabem que no existeix la fórmula màgica. Per això us proposem que si, al vostre centre no feu aquesta transició, no sabeu per on començar o ja ho feu i voleu compartir les bones pràctiques que feu, us convidem a la jornada “Premonis, com ho fem?”.

Així entre totes les persones que teniu la funció de ser referents dels premonis podreu compartir els dubtes, les bones pràctiques que feu o experiències que heu viscut en aquest procés amb l’objectiu de millorar aquesta experiència. Amb la posada en comú i el debat que es generi de situacions amb què us trobeu podreu aprendre què funciona, millorar la vostra pràctica i agafar idees que podreu dur a terme en el vostre centre d’esplai a l’hora de gestionar el pas d’infant a moni.

Per això, el 20 d’octubre podreu triar entre diferents aspectes sobre el pas d’infant a moni que pugueu tenir els responsables dels equips i, a través d’un espai de debat, generar una bona proposta per aplicar al vostre centre! A més, aquesta sessió no només servirà per compartir aprenentatges sinó que hi haurà una càpsula formativa que anirà a càrrec de l'educadora Eulàlia Pagès que ens parlarà sobre la tasca de l'acompanyament.

La jornada durarà quatre hores. Si hi voleu participar ja us podeu inscriure aquí