Notícies
 Tornar
  • El MCECC et presenta idees per celebrar la Pasqua!

El MCECC et presenta idees per celebrar la Pasqua!

05.04.19

S’acosten dues dates importants en el calendari cristià: la Setmana Santa i la Pasqua. Per això, des del Moviment us proposem diferents activitats per viure l’esdeveniment més important pels cristians!

Volem animar-te a celebrar la Pasqua adaptada als joves, a les noves generacions i a les noves formes d’entendre l’espiritualitat i la mort de Jesús. Una de les iniciatives de les que podeu participar amb els monitors i monitores, o amb el grup de joves del vostre centre d’esplai són les celebracions i activitats que organitza la vostra parròquia, arxiprestat o comunitat cristiana.

A banda de crear comunitat amb la vostra parròquia, des del Moviment i l’Àmbit d’Animació de la Fe us presentem diferents iniciatives i activitats: vivència de la Pasqua a la comunitat de Taizé (França), la Pasqua de les Avellanes que preparen els maristes o la Pasqua Jove organitzada per comunitats jesuïtes  són algunes de les diverses estades que se celebraran en les dates assenyalades. Trobareu tota la informació en aquest enllaç.

Bona Pasqua!