Notícies
 Tornar
  • Gràcies per la vostra participació al programa Serchs!
  • Comparteix a les xarxes socials

Gràcies per la vostra participació al programa Serchs!

22.02.19

Del 15 al 17 de febrer es va realitzar la primera edició del Programa R. Serchs a Poblet. Durant aquest cap de setmana, 11 persones vinculades al Moviment van viure aquesta experiència que va servir per aprofundir en l’educació, l’espiritualitat i l’acció social.

Enguany el Moviment ha engegat el Programa R. Serchs. Un espai per fer una pausa vital amb l’objectiu de reflexionar sobre la pròpia història personal i de servei als altres a través de la tasca i dedicació als centres d’esplai. Una dedicació vers els infants i joves i que s’ha traduït tant en les activitats ordinàries dels centres com en l’acompanyament en el creixement i desenvolupament d’aquests.

La trobada, que va estar elaborada conjuntament amb Cristianisme i Justícia, es va teixir seguint la paràbola del bon samarità. Resseguint-la, els participants van treballar tres moments clau que podem extrapolar al nostre dia a dia com són:

  • Fer-se càrrec de la realitat
  • La càrrega de la realitat
  • Encarregar-se de la realitat

Els participants van valorar aquesta experiència com una renovació del seu compromís cap al voluntariat que els ha construït i definit com a persones.