Notícies
 Tornar
  • Oberta la convocatòria dels Premis d’educació en el lleure

Oberta la convocatòria dels Premis d’educació en el lleure

08.02.19

La Fundació Carulla obre la convocatòria als Premis d’Educació en el Lleure amb una dotació econòmica de 2.000€ per a cada un dels tres projectes guanyadors. Si com a centre d’esplai teniu un projecte, presenteu-lo abans del 29 de març.

Els Premis d’Educació en el Lleure tenen com a objectiu reconèixer la tasca de les entitats que tenen un paper rellevant en la transformació social a través de l’educació.

Com a centres d’esplai us podeu presentar al Premi d’Estímul a projectes d’una entitat de lleure educatiu. Aquest se centrarà en guardonar aquells projectes que donin resposta a una necessitat de l’entorn més proper, els que situïn l’infant o el jove en el centre de l’aprenentatge o els que assegurin el compromís dels agents educatius implicats i fomentin la participació del mateix territori o comunitat. Els tres projectes guardonats rebran una dotació econòmica de 2.000 € i un servei de mentoria durant un any per dur a terme la iniciativa.

Per participar al Premi d’Estimul caldrà inscriure’s i enviar abans del 29 de març la documentació necessària especificada a les bases del concurs.

Per l’altra banda, hi ha una el Premi Trajectòria. Aquest reconeixerà una de les 800 entitats que hi ha a Catalunya dedicades a l’educació en el lleure. Serà cada membre del jurat qui proposarà dues candidatures i serà la Direcció General de Joventut qui decidirà l’entitat guardonada amb un ajut de 4.000€.