Notícies
 Tornar
  • Potenciem les relacions institucionals del nostre esplai!
  • Comparteix a les xarxes socials

Potenciem les relacions institucionals del nostre esplai!

30.11.18

Com a esplai participeu a nivell local en taules, plataformes, coordinadores on us trobeu amb altres entitats del barri o municipi? Vine el 18 de desembre a la reunió per compartir amb altres centres d’esplai i el Consell Directiu la tasca que esteu duent a terme. 

Al Pla d’Accions de 2018, concretament a l’eix presència hi ha l’acció de consolidar, donar coherència i contribuir a potenciar les relacions institucionals i de discurs del Moviment en diferents nivells de presència: entitats de base, territorial, nacional...

Aquesta tasca la realitzeu tant els centres d’esplai com el Consell Directiu del Moviment. Per això, el proper 18 de desembre, a les 19:30 hores al carrer Numància, 149 de Barcelona es farà una reunió per compartir aquestes experiències, obrir un espai de debat sobre com treballar aquesta presència al nostre barri, ciutat o territori i explorar conjuntament si amb aquestes entitats podem establir línies de col·laboració d’accions.

Els centres d’esplai que vulgueu assistir-hi cal que escriviu un correu al  vostre promotor o promotora de referència o a secretaria.mcecc@peretarres.org. En el cas que no us sigui possible arribar hi ha la possibilitat de connectar per Skype.