La Fundació Pere Tarrés ha becat aquest estiu 6.400 infants perquè gaudeixin de casals i colònies
Aquest estiu, l'entitat ha becat més infants que mai abans perquè puguin gaudir d'activitats de lleure a l'estiu en un context de crisi econòmica. En la darrera dècada, s’ha multiplicat per 6 el nombre d’infants que s’han becat en el marc de la campanya Cap Infant Sense Colònies.
La Fundació donarà a conèixer cada mes la història d’un infant o jove que ha engegat reivindicacions per canviar el món en àmbits com el canvi climàtic, el dret a l’educació, la inclusió, la pau o la salut mental, i ho acompanyarà de propostes pedagògiques adreçades a la comunitat educativa.
La Fundació Pere Tarrés ha posat en marxa aquest curs els cicles formatius d’Integració Social i Educació Infantil amb una seixantena d’alumnes. "Els dos àmbits d’aquests estudis estan alineats a les àrees de treball a les quals la Fundació es dedica, com ara centres socioeducatius i projectes educatius i socials com les escoles bressol", comenta Sonia Fajardo, directora de Formació Professional, Acadèmica i Inserció laboral al centre de formació de la Fundació Pere Tarrés.
La Mahmuda Mohamed es va graduar el passat mes de juny en Treball Social a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull.
28.09.23 | 09:00
Jornada "Noves mirades per a la prevenció de la institucionalització de la infància"
S’exposaran els resultats de la recerca en prevenció, i es presentarà el model innovador proposat per a aquest propòsit. Comptarem amb la presència de professionals de diverses comunitats autònomes, que compartiran les seves experiències, aprenentatges i perspectives sobre el projecte PIPII.
28.09.23 | 19:00
Sessió informativa online dels Màsters i postgraus en Acció Social
La Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - Universitat Ramon Llull presenta la sessió informativa ONLINE de màsters i postgraus en Acció Social.
30.10.23 | 09:00
I Congrés Internacional sobre Aporofobia
Els dies 30 i 31 d'octubre de 2023 tindrà lloc la 1st International Conference of Aporophobia. El congrés està organitzat conjuntament per IQS-URL, la Fundació Pere Tarrés, Càritas, la Fundació Assis, la Fundació Arrels, Esade-URL i Blanquerna-URL i comptarà amb la participació de la catedràtica Adela Cortina, referent internacional en el concepte de aporofobia.
FUNDACIÓ
PERE TARRÉS
www.peretarres.org
Numància 149-151 | 08029 Barcelona
Telf.93 430 16 06
[email protected]